Förarskärmen

Förarskärmen

Förarskärmen och dess möjligheter

10” skärmen är normalt en huvudkomponent som installeras på förarplatsen och ansluts till nätverket. Förarskärmen visar olika appar som kan vara från Triona, egenutvecklade av kunden eller utvecklade av tredjepartsföretag. Exempel: Sparsam körning, inloggning, skyltstyrning, hållplatsträd etc.

Förarskärmen har en ljusstark display som fungerar utmärkt i starkt dagsljus. Den har dessutom ljussensor för automatisk reglering av ljusstyrkan. Vidare är förarskärmen E-märkt för montering i fordon.

Webappar

Vi använder webappar i fordonsskärmen. Fördelen med dessa är att de är enkla att producera och gör att vi kan visa upp och köra flera appar samtidigt i skärmen. Vill man exempelvis länka sin intranetsida till skärmen kan det göras enkelt.

Andras appar på förarskärmen

Utmärkande för vår skärmlösning är att man lätt kan köra andras webappar på vår skärm. Detta medför att ni själva eller med tredjepartsleverantör kan utveckla appar oberoende av Triona. Vi försöker inte låsa in er i vår lösning. En ändring i en app, oberoende av om den är utvecklad av Triona eller någon annan, påverkar inte övriga appar. Detta gör det betydligt enklare att rulla ut uppdateringar, skjuta ut nya appar och att underhålla dessa.

Lars Ericsson

Vill du veta mer om
FleetControl?

Prata med Lars!

För mer information om vår produkt FleetControl,
fråga Lars.

Lars Ericsson, tel: +46 70 682 00 02

Vill du veta mer om
FleetControl?

Prata med Lars!

För mer information om vår produkt FleetControl,
fråga Lars.

Lars Ericsson, tel: +46 70 682 00 02